Sbrinz Appellatio originis verificata | Nexus externi | Tabula navigationisPagina officialisHoly Cheese and Holy Men: Swiss, Irish, JapaneseDe appellationibus lacticiniis HelveticisDe appellationibus lacticiniis Helveticis
Casei HelveticiAppellatio Originis Protecta
Helvetiaappellationem originis verificatam
Sbrinz est caseus bubulus e lacte crudo factus, in Helvetia inventus. Hic caseus durissimus formam cylindri habet, diametro inter 45 et 65 cm, largitudine inter 12 et 17 cm, pondere inter 25 et 45 kg; sedecim menses (vel plures) maturatur.
Appellatio originis verificata |
Caseus sub nomine macaronico Sbrinz Switzerland appellationem originis verificatam habet.
Nexus externi |
- Pagina officialis
- "Holy Cheese and Holy Men: Swiss, Irish, Japanese" (de historia caseorum Helveticorum) .mw-parser-output .existinglinksgray a,.mw-parser-output .existinglinksgray a:visitedcolor:gray.mw-parser-output .existinglinksgray a.newcolor:#ba0000.mw-parser-output .existinglinksgray a.new:visitedcolor:#a55858
(Anglice)
De appellationibus lacticiniis Helveticis
(Francogallice)
De appellationibus lacticiniis Helveticis
(Francogallice)